Download algemene voorwaarden

Van de Kastenpraktijk  te Babberich en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Rivierenland Tiel.

KvK nummer 34184959

Wij zijn  te bereiken op tel. 06-25516992  en via sms of whats app.

1. Algemeen
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die worden afgesloten met "De Kastenpraktijk ".
Door te bestellen geeft U aan met de algemene voorwaarden akkoord te gaan."
De Kastenpraktijk " behoudt zich het recht deze algemene voorwaarden te wijzigen/of uit te breiden.

2. Bestelling en overeenkomst
U kunt Uw bestelling plaatsen via het bestelformulier op de site.U dient deze volledig en op waarheid berust in te vullen.
" De Kastenpraktijk " behoudt zich het recht de overeenkomst te ontbinden zodra U zich niet aan de door " De Kastenpraktijk " gestelde voorwaarden houdt.

3. Prijzen en Betaling
De vermelde prijzen zijn in euro`s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders aangegeven.
" De Kastenpraktijk " is niet verantwoordelijk voor druk- en zetfouten op de site. Aan onrechtmatige prijsinformatie of overige informatie, kunnen geen rechten worden ontleend.
" De Kastenpraktijk " is niet gebonden aan haar aanbod indien er sprake is van programmeerfouten op de site.

Wanneer U een bestelling plaatst, dient het totaalbedrag via Ideal, of overschrijving vooraf per bank/giro te worden voldaan.
Wanneer de betaling na 2 dagen niet door " De Kastenpraktijk " ontvangen is, wordt er van uitgegaan dat u van de bestelling afziet.

De bezorgkosten van de grotere kasten met een waarde >€ 375,=  zijn inbegrepen binnen een straal van 50 km, gerekend vanaf Babberich met ANWB routeplanner. Daarbuiten rekenen wij € 1,= euro per kilometer. (op aanvraag)
Deze bijkomende kosten kunt u bij de levering voldoen, hierover wordt u vooraf geïnformeerd.

4. Annulering
Indien U Uw bestelling wilt annuleren, op bais van gegronde redenen c.q. mankementen, dient U dit vooraf te melden per
-mail aan: 
info@kastenpraktijk.nl.
Via onze website/webwinkel bestelde nieuwe artikelen (m.u.v. kasten) kunnen retour gestuurd worden binnen 14 dagen  na ontvangst. 
Het product dient zorgvuldig verpakt en onbeschadigd bij De Kastenpraktijk te worden aangeleverd.
Beschadigde- en/of gebruikte artikelen nemen wij niet retour. Verzendkosten van retouren zijn altijd voor rekening van de koper.
Artikelen die afgehaald zijn aan ons adres, of die ter plaatse besteld/gekocht zijn, kunnen niet retour genomen worden.
Op maat gemaakte-, vermaakte-,  gerestylde- of op uw verzoek geschilderde- en/of gebruikte meubels, worden eveneens niet retour genomen.

 
5. Verzending en Levering
Na bestelling nemen we contact met U op over de bezorgdatum; een voorsteldatum kunt u bij uw bestelling opgeven, waarbij we zullen terugkoppelen of dit mogelijk is. De leverdatum zal, in de regel, binnen 5 werkdagen geschieden. Het afhalen van meubels dient na bestelling eveneens binnen 5 werkdagen te gebeuren.
De transporteur bezorgt het, gedemonteerde, meubelstuk op de begane grond. Aangezien de transporteur alleen komt is bij de grotere- of niet deelbare kasten nodig dat er hulp aanwezig is bij het uitladen.
Monteren ter plaatse is mogelijk (ook op de verdieping) tegen meerprijs (op aanvraag), ook hierbij is hulp nodig voor het eventueel naar boven tillen en plaatsen van de grotere delen.
Dinsdag- en donderdagmorgen zijn vooralsnog onze vaste bezorgdagen, een andere dag doordeweeks is eventueel bespreekbaar.
Wilt U meerdere meubels op hetzelfde adres bezorgd hebben, dan blijven de bezorgkosten gelijk.
Tevens is het mogelijk om de bestelling(en) af te halen, binnen 5 dagen na de order.
." De Kastenpraktijk " is niet verantwoordelijk voor schade of verlies tijdens of na transport.
Heeft U de artikelen voor een bepaalde datum nodig, geef dit dan aan bij Uw bestelling. Wij laten U dan zo spoedig mogelijk weten of de artikelen op tijd geleverd kunnen worden.

Kwaliteit artikelen
Wij verkopen nieuwe en gebruikte artikelen. De artikelen zijn in goede en bruikbare staat. Hout is een natuurproduct, dat altijd werkt, met name door wisselende temperaturen en variatie in vochtgehalte kunnen er kieren en scheuren ontstaan.
De Kastenpraktijk is hiervoor niet aansprakelijk en kan daar geen garantie voor geven. Met name de oude en antieke kasten vertonen sporen van houtworm e/o boktor wat mede de charme van een oude kast bepaalt.

Wij raden u aan om het product vooraf te komen bekijken, dit kan alleen op afspraak .
De gebruikte- en antieke artikelen kunnen gebruikerssporen vertonen. Alle kasten zijn handgeschilderd, gebruikt, oud of antiek -tenzij anders vermeld- en worden bij binnenkomst zonodig ingespoten met een professioneel middel tegen houtworm/boktor .(fabrikant van dit soort ongedierte produkten adviseren dit jaarlijks te herhalen )
Indien een meubel met krijtverf is behandeld, is de verf doorgeschuurd en zal de verf -tevens door gebruik- slijtageplekken vertonen, dit hoort bij het type verf en geeft het meubel een verweerd uiterlijk. Dit kan geen reden voor u zijn om het artikel te retourneren of te reclameren.
We kunnen geen garantie geven dat onze meubelen 100% houtwormvrij zijn. Bij onder andere bouwmarkten zijn producten te koop om meubels eenvoudig en effectief hiertegen te behandelen.
Al onze meubelen mogen na aankoop niet meer geruild worden .
Schade veroorzaakt door eigen transport wordt niet vergoed door De Kastenpraktijk .
 
Wij werken met  eigen transport, dit is een vrijblijvende service van De Kastenpraktijk.
Transport tarief is berekend voor 1 kast levering begane grond, voor etages geldt een meerprijs .
U kunt altijd de gekochte meubelen zelf ophalen op afspraak, reserveren kan tot 1 dag voor afhaaldatum.

De Kastenpraktijk is niet verantwoordelijk voor het geval mocht een meubel niet door het trapgat, deur of dergelijke passen. Dit dient u zelf vooraf goed te berekenen. De maten staan bij onze producten op de website vermeld. We hanteren de buitenmaten van de meubelen. Tevens zijn wij niet aansprakelijk voor de fouten gemaakt door de koper.

7. Privacy
Uw persoonsgegevens worden opgenomen in het klantenbestand van " De Kastenpraktijk ". Uw gegevens worden gebruikt voor de beoordeling, het aangaan- en de uitvoering van de leveringsovereenkomst en het beheren van de daaruit voortvloeiende klantrelatie. " De Kastenpraktijk " verstrekt geen gegevens aan derden waardoor Uw privacy in het geding komt. Klanten die een bestelling plaatsen bij " De Kastenpraktijk " ontvangen automatisch de nieuwsbrief. Indien U van ons geen nieuwsbrief meer wenst te ontvangen, kunt u dit per e-mail aan ons doorgeven info@kastenpraktijk.nl

8. Copyright
Het is verboden om zonder schriftelijke toestemming tekst- en/of beeldmateriaal over te nemen, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken. Bij overtreding zullen wij juridische stappen te ondernemen.

9. Klachten
Heeft U klachten of bent U ontevreden over bepaalde zaken, bestelde of geleverde artikelen dan kunt U dit middels een e-mail melden aan info@kastenpraktijk.nl .
Op al onze aanbieding en voorwaarden is het Nederlandse recht van toepassing.

Algemene voorwaarden van "De Kastenpraktijk" gevestigd te Babberich en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Rivierenland KvK nummer 34184959 

© De Kastenpraktijk 2015
 Wijzig tekst